Matrixborden geplaatst na moord

 

DORDRECHT -De politie heeft dinsdagmiddag matrixborden geplaatst langs de Mijlweg met informatie over de moord op de 44-jarige Gideon Ritmeester.De politie hoopt zo in contact te komen met mensen die zich nog niet gemeld hebben.

 

 

 

 

 

Er wordt vooral gezocht naar meer informatie over de laatste avond van Ritmeester. Ook wil de politie weten of mensen woensdagochtend rond 06.00 uur verdachte auto’s rond de plek van de moord hebben gezien. Wie meer kan vertellen over het dagelijks leven van Ritmeester wil de politie ook graag spreken: met wie ging hij om en wat is een mogelijk motief voor de schietpartij?

 

Woensdag 22 februari kwam de 44-jarige Dordtenaar om het leven door een dodelijke schietpartij aan de Mijlweg. De politie kreeg tegen 06.00 uur de melding binnen dat er een gewonde man op de grond lag op de Mijlweg. Op dat moment werd gedacht dat de man slachtoffer was van een aanrijding. Ambulancepersoneel dat ter plaatse kwam constateerde dat de man was overleden als gevolg van een misdrijf. De politie heeft daarop meteen een forensisch onderzoek gestart, waaruit bleek dat het slachtoffer, een 44-jarige man uit Dordrecht, is neergeschoten. Inmiddels is ook vastgesteld dat de man via de Mijlweg met zijn fiets op weg naar zijn werk was.

 

 

Bron:Dordt centraal