DeetosSnel verliest bij Dalto

DORDRECHT–DeetosSnel heeft de uitwedstrijd tegen Dalto met 29-18 op zaterdagavond verloren.Rond de 400 toeschouwers zagen de Dordtse formatie het duel in de Korfbal Leugue verliezen.Komend weekend spelen ze een de thuiswestrijd tegen NIC.

Voor een enthousiast publiek heeft Dalto de nare smaak van de nederlaag tegen DVO weggespoeld met een klinkende 29-18 overwinning op DeetosSnel/Volhuis. Een fel spelend Dalto was vanaf het begin op alle fronten beter dan DeetosSnel, dat in de woorden van coach Riko Kruit een collectieve off-day had. DeetosSnel kwam in de eerste helft zeer moeizaam tot scoren, zodat Dalto bij rust al een veilige 13-5 voorsprong had. In de tweede helft kon een vrijuit spelend Dalto er een mooie avond van maken voor de supporters.

Scores DeetosSnel/Volhuis:Johannis Schot (6x),Iwan Hazendonk (5x),Robin Ouwerkerk (4x),Francy Crielaars, Daniëlle Kerkhoven en Joris Keeman (allen 1x).

Bron:Korfballeague