2012-parallelweg-sliedrecht-025Tuincentrum ‘t Waaltje weer onder de bekende naam verder

 

PAPENDRECHT – Tuincentrum ‘t Waaltje aan de Hoepmaker 30 is sinds kort weer onder de oude en bij vele mensen in en buiten Papendrecht bekende naam ’t Waaltje verder gegaan en is niet langer meer aangesloten bij de franchise organisatie Life&Garden.

 

 

 

 

Volgens eigenaar Ton Verdooren is de reden hiervoor dat het bedrijf zich moet richten op wat de klanten van ze verwachten. Ik kan nu ook zelf weer naar de veiling en onze eigen aanbiedingen en acties maken. Klanten kunnen dit nu al merken omdat de planten nu al tot 30% goedkoper zijn geworden, alleen maar omdat ze geen commissie en omzet fee meer hoeven af te dragen.

 

Nieuw is ook de VEILINGKOOPJES. Dit zijn planten met een uitstekende kwaliteit voor een erg lage prijs, we kopen deze planten in op de veiling wanneer de prijs het laagst is, hierdoor zal het veilingkoopjes assortiment wekelijks anders zijn. Ook gaat binnenkort de KOOPJESKAS open, waar alles tegen zeer lage prijzen wordt aangeboden. De KOOPJESKAS is een aparte afdeling waar we elke maand weer een ander assortiment in hebben staan bv: tuinmeubelen, tuinplanten, tuinpotten, etc. Wilt u meer weten over het tuincentrum kijk dan op de website www.tuincentrumpapendrecht.nl

 

 

Foto’s:Thymen Stolk / Pieter vd Berg