Blackstone Cars verhuisd, service is gebleven

 

DORDRECHT – Blackstone Cars is onlangs verhuisd van de Weeskinderendijk naar de Wattstraat. Nog steeds is er het onderhoud en de reparatie van alle merken auto’s in goede handen. Er is zelfs een mogelijkheid bijgekomen: een bandenservice.

 

 

 

 

Wat op de oude locatie niet mogelijk was, kan nu wel. Reparatie van banden en het vernieuwen van banden en alles wat daar nog meer mee te maken heeft. Ook nieuw is het Airco Vulstation. De goed opgeleide vakmensen bij Blackstone Cars hebben jarenlange ervaring en het allround autobedrijf heeft hoogwaardige, meet-, test-, en afstelapparatuur staan.Blackstone Cars is thuis in onderhoud en reparatie van alle typen auto’s. Onderhoudsbeurten worden snel en efficiënt uitgevoerd. De klant weet meteen waar hij aan toe is, en de auto is nooit langer in reparatie dan nodig is. “Kapot is kapot, en niet kapot is niet kapot”, licht eigenaar Mehmet toe. “Eerlijkheid blijft het belangrijkste. Dan blijven mensen terugkomen.” De ruime en moderne werkplaats is voorzien van meerdere bruggen en een aparte smeerput.Ook APK’s verzorgt Blackstone Cars voor alle merken. Voor benzineauto’s is het tarief 27,50 euro, voor diesels 45 euro. Verder behoren roetmetingen, het inbouwen van autoalarmen, de montage van een trekhaak enzovoorts tot het takenpakket van Blackstone Cars. Daarnaast zijn er natuurlijk ook onder meer autobanden, uitlaten, accu’s en schokbrekers verkrijgbaar.

 

Bellen voor een afspraak kan op tel. 6142801. Meer informatie is te vinden op www.blackstonecars.nl of verkrijgbaar via HYPERLINK “mailto:info@blackstonecars.nl” info@blackstonecars.nl.

 

Bron:Dordt Centraal