60 nieuwe tips na uitzending Bureau Brabant

 

OUDENBOSCH: De politie heeft na de eerste uitzending van Bureau Brabant van afgelopen maandagavond ruim 60 tips ontvangen over de ontvoering van het 5-jarige meisje in Oudenbosch.

 

 

 

 

Het programma besteedde aandacht aan de zaak en liet beelden van Oudenbosch en gaf een signalement van de dader en de auto. De uitzending wordt gedurende dinsdag 14 februari nog herhaald. Dinsdagavond zal ook Opsporing Verzocht getuigen oproepen zich te melden bij de politie. Alle tips die binnenkomen worden geïnventariseerd en onderzocht.25 rechercheurs werken onverminderd door aan de zaak. Ook is er voorlopig extra toezicht bij de school aan de Burgemeester van der Drieslaan.

 

Bureau Brabant wordt dinsdag ieder uur herhaald. De laatste uitzending is op dinsdag 14 februari 2012 om 17.10 uur. Het wordt uitgezonden als laatste onderdeel in het programma “Onder Ons”.Opsporing Verzocht wordt dinsdag 14 februari uitgezonden om 21.30 uur op Nederland 1. Woensdag 15 februari is om 11.15 uur de herhaling van de uitzending.

 

Foto’s: Thymen stolk / Antion Peeters