Wouter Blok verlengt zijn contract

Met trots kan c.k.v. Oranje Wit melden, dat zij haar trainersstaf voor de eerste en tweede selectie voor het seizoen 2012-2013 rond heeft. De huidige coach van het 1e team, Wouter Blok, heeft te kennen gegeven graag nog een jaar aan het lopende seizoen vast te willen knopen.

 

 

 

 

Zijn aanpak werpt zijn vruchten af. Als lijstaanvoerder van de Landelijke Overgangsklasse is het team goed op weg om aan het einde van het seizoen promotie naar de Hoofdklasse te maken. Voorzitter Kees Kleingeld laat weten: “Ik ben heel blij met dit besluit. Wouter is een uitstekende coach en voegt veel kennis en ervaring toe, waar c.k.v. Oranje Wit nog vele jaren van kan profiteren”.

De voorzitter van de technische commissie, Michel Verwaal, kan melden dat ook Arjan Noels heeft besloten het volgende seizoen zijn team te blijven coachen. Noels, die een jaar eerder door een blessure zijn eigen actieve carriere als korfballer van het 1e team moest opgeven, brengt veel rust en ervaring over op het team.

Ook de coach van het 3e team, Rolf Latuparissa, zal aanblijven. Binnenkort hoopt c.k.v. Oranje Wit ook met de overige coaches en begeleiders een definitieve overeenkomst te sluiten.