twee ToBe activiteiten in Berckepoort

Komende week staan in de Berckepoort, Voorstraat 220 van Stichting ToBe twee boeiende activiteiten op stapel. Op donderdag 19 januari wordt een speciale inschrijfavond georganiseerd voor beeldende kunst cursussen en vindt ook de feestelijke opening plaats van de Cursistensalon 2012. Zondag 22 januari treedt de cursistengroep Kleinkunst op onder leiding van theaterdocent Jan Stroeve in het theater met de voorstelling “CRISIS”.

 

 

Geniet je van tekenen of schilderen? De geur van verf en de spanning van de eerste lijnen op papier. Of werk je liever met klei, die onder je handen groeit tot een vorm die je zelf wil. Wil je een eigen sieraad maken? Of maak je graag prachtige portretfoto’s van je gezin? Denk je aan het schrijven van boeiende verhalen? Kortom als in een kunstzinnige en creatieve omgeving aan de slag met beeldende kunst wilt, kom dan naar de inschrijfavond op donderdag 19 januari vanaf 19.00 tot 21.30 uur. Voor iedereen die zich de avond inschrijft is er een leuke attentie. Tevens is deze avond het moment dat we de Cursistensalon 2012 feestelijk openen. Tot en met vrijdag 10 februari 2012 hangt het gebouw vol met prachtige kunstwerken gemaakt door ToBe cursisten. Deze bijzondere werkstukken verdienen een groot publiek.

Op zondagavond 22 januari is in theater Berckepoort de voorstelling ‘CRISIS’ te zien. Cursisten van de cursus Kleinkunst hebben zich onder leiding van Jan Stroeve en Peter Marijnissen de afgelopen maanden verdiept in de crisis, de effecten ervan op hun eigen leven en hoe dat in sommige gevallen zelfs heeft geleid tot een diepe persoonlijke crisis. Veel leed dus op deze zondag! Gelukkig valt er voor het publiek veel te lachen want geen beter vermaak als leedvermaak! De voorstelling begint om 20.15 uur op de Voorstraat 220 en kaarten à € 3, – kunnen worden gereserveerd via jstroeve@stichtingtobe.nl meer info: www.stichtingtobe.nl