Vief Sportief peuter en prinsessendans

Dordrecht Vanaf 24 augustus is Vief Sportief volop aan het dansen met de peuters en prinsessen uit de Drechtsteden. Vief Sportief is in augustus gestart met deze vorm van dansen en de behoefte is enorm groot! Inmiddels heeft Vief Sportief meerdere groepen in Papendrecht, Dordrecht, Hendrink Ido Ambacht en Oud-Beijerland en Strijen. Vanwege het enorme succes zal vanaf januari 2012 het lesaanbod van Vief Sportief uitgebreid worden.

 

 

 

 

Waarom dansen met peuters? Peuters houden van bewegen vertelt docent en eigenaresse Sylvia de Lang. Ze zijn volop in beweging en benaderen alles met een open blik. Plezier maken staat voorop en spelenderwijs wordt de totale ontwikkeling van de peuters gestimuleerd. Samen met leeftijdgenootjes iets doen is heel gezellig en belangrijk!

 

Wat doen ze? Drie kwartier zijn de peuters in de weer. De peuters krijgen allemaal een eigen plekje in de kring. Een les begint altijd met het wakker maken van het lichaam. Iedere les dansen we rond een thema. Elk thema wordt een aantal weken herhaald en uitgewerkt. Een fantasieverhaal met dans en muziek, variërend van peuterliedjes, K3 tot klassieke muziek. In de lessen wordt gebruik gemaakt van materiaal en muziekinstrumenten die het gevoel voor ritme, maat en melodie bevorderen.

 

Wanneer? Woensdag: 09.00-9.45 uur 09.45-10.30 uur 10.30-11.15 uur Sporthal De Donk
Alle lessen worden gegeven in kleine groepjes van maximaal 10 kinderen. De lessen worden gegeven door een enthousiaste en deskundige docent, Sylvia de Lang. Vief Sportief betekend drie kwartier plezier, en stimuleert de peuter in zijn of haar totale ontwikkeling!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sylvia de Lang,
06-52461472 of viefsportief@gmail.com