Tuincentrum Pap onbetwist de grootste vuurwerkspecialist

DORDRECHT – De vuurwerkhal van de grootste aanbieder van vuurwerk in de regio, die van Tuincentrum Pap aan de Lindelaan, is weer open. Ook dit jaar kent het assortiment weer de nodige vernieuwingen. “Je wilt natuurlijk attractief blijven”, zegt eigenaar Leo Pap. Zelfs het ophalen van vuurwerk wordt dit jaar een feestje.

 

 

 

 

Sowieso zijn de wachttijden bij het ophalen van vuurwerk minimaal bij Pap. “Dit komt omdat we met 38 ton veruit de grootste voorraad in de regio hebben. Dit zorgt voor snelheid en voorkomt nee-verkoop.” Het aanbod bij het tuincentrum is wederom groter en mooier dan voorgaande jaren. De allerhardste kanonslagen, fluitende pijlen, mooie fonteintjes, maar ook kleine en grote cakes met geweldige effecten en de meest spectaculaire 500 grams potten met de grootste uitwerkingen: alle vuurwerkfans kunnen hun hart ophalen bij Pap. Natuurlijk is er ook weer een brede keuze in vuurwerkpakketten. Pap heeft collecties van de beste merken in huis, zoals Pyro Power, Mercurius, Diamond Collection en Crown Collection. Met name ook het aanbod voor de jeugd is wederom groter geworden.

 

Gezelligheid
De vuurwerkhal is dagelijks geopend vanaf 10.00 uur. Doordeweeks zijn klanten welkom tot 18.00 uur, op zaterdag tot 17.00 uur. Het afhalen van de bestellingen en de losse verkoop vinden plaats op donderdag 29 en vrijdag 30 december van 08.30 tot 20.30 uur en op zaterdag 31 december van 08.30 tot 18.00 uur. Tijdens deze drie dagen is het zeer gezellig bij Pap. Op donderdag en vrijdag is Bakker Korteweg present om te trakteren op oliebollen. Op zaterdag wordt het helemaal een feestje. Dan is er vanaf 13.00 uur een dj en een lasershow en deelt de Bezorgbeer lekkere snacks uit. “We willen de mensen hiermee graag vast in de stemming brengen”, zegt Leo Pap.

 

Website
Bij het tuincentrum aan de Lindelaan 2a is volop gratis parkeergelegenheid. Op de website tuincentrumpap.nl is het uitgebreide vuurwerkassortiment, vaak met filmpje, te vinden en kan ook al een bestelling geplaatst worden. Het tuincentrum zorgt ervoor dat het bestelde pakket op het afhaalmoment van keuze klaar staat

 

Bron en tekst:Dordt centraal