Kerstmenu Warm Aanbevolen

 

Stichting Warm Aanbevolen serveert vrijdag 23 december 2011 het jaarlijkse kerstmenu. Om het kerstmenu betaalbaar te houden voor de gasten is het ook deze keer de normale prijs van € 5,50 voor een driegangen diner.

 

 

 

 

 

De maaltijden worden bereid door een team enthousiaste vrijwilligers en leerlingen van de Hans Petri School voor praktijkonderwijs. Dit gebeurt onder leiding van een professionele kok die uitsluitend met verse producten werkt.

 

Kerstmenu Het menu van vrijdag 23 december bestaat uit:
– Romige Kervelsoep
– Varkensrollade met rozemarijn of hazepeper met venkel en rode wijn. Voor vegetariërs is er: calzone van filodeeg met gegrilde paprika artisjokkenhart en geitenkaas. De hoofdgerechten worden geserveerd met aardappel-kastanjepuree, stoofpeertjes, broccoli en gegratineerde wortel.
– Bitterkoekjes-amarettopudding

 

Wanneer, waar en hoe?
Vanaf 17.30 bent u van harte welkom in de Hans Petrischool, Anna van Saksenstraat 11 in Nieuw Krispijn. U kunt tot en met donderdag 22 december reserveren via telefoon 06 15 55 96 75 of via e-mail: warmaanbevolen@gmail.com  Graag bij reservering doorgeven wat uw keuze voor het hoofdgerecht is.

 

Wilt u maandelijks de menu’s van Warm Aanbevolen per email ontvangen? Stuur dan een email naar warmaanbevolen@gmail.com