Nieuwe Expositie in kerstsfeer

 

Na de geslaagde expositie ‘Oud Zwijndrecht’ met pentekeningen en poëzie van Ad Bakker, wordt de tentoonstellingsruimte van Oudheidskamer De Vergulde Swaen in Kerstsfeer gebracht.

 

 

 

 

 

De verkochte kunstwerken gaan richting nieuwe eigenaar en er wordt plaats gemaakt voor o.a. werk van Ad Bakker in wintersfeer. Speciaal voor deze gelegenheid heeft Ad een prachtige tekening gemaakt van de Oude Kerk, die ook op de flyers staat afgebeeld.Daarnaast zullen er kerststalletjes, kersttaferelen, oude kerstballen, oude kerst- en nieuwjaarskaarten en andere nostalgische kerstartikelen te bewonderen zijn.Ook de schaatsen worden uit het vet gehaald en de prikslee van zolder.Oude foto’s van sneeuw- en ijspret, uit het Zwijndrecht van weleer, zullen veel herkenbaars oproepen en de bezoekers in de juiste stemming brengen.

 

Cadeau-tip voor de feestdagen.
Het exclusieve boekje ‘Oud Zwijndrecht’ met 50 afbeeldingen van pentekeningen en poëzie van Ad Bakker, uitgegeven door de Historische Vereniging Zwijndrecht, is als cadeau-tip voor de feestdagen een echte aanrader en exclusief in De Vergulde Swaen te koop voor € 17.50.

 

Openingstijden.
Expositie in Kerstsfeer van zaterdag 10 december 2011 t/m zondag 15 januari 2012
in Oudheidskamer De Vergulde Swaen,Rotterdamseweg 53-55 Zwijndrecht.
Openingstijden: woensdag en zaterdag van 10.00 tot 16.00uur en op zondag van 14.00 tot 17.00 uur.