Eindelijk kinderdagopvang in Heerjansdam

 

Kinderopvang Bobo ontwikkelt een locatie voor kinderdagopvang in Heerjansdam.Kinderen van 0 tot 4 jaar kunnen dan eindelijk voor opvang terecht in hun eigen omgeving.De professionele pedagogisch medewerkers zorgen niet alleen voor een prettig en sfeervol verblijf, maar stimuleren de kinderen ook in hun ontwikkeling. Hiervoor werken ze met speciale programma’s.Uit ervaring kunnen wij stellen dat ouders hun kinderen met een gerust hart achterlaten bij Kinderopvang Bobo.

 

 

 

De Hele dagopvang van Kinderopvang Bobo kenmerkt zich door de buitengewone betrokkenheid bij kinderen,ouders en gemeenschap.Vanuit deze betrokkenheid vindt Bobo het belangrijk dat kinderen zoveel mogelijk in hun eigen omgeving worden opgevangen. Voor een bezoek aan de peuterspeelzaal en opvang voor, tussen en na schooltijd kunnen de kinderen al in Heerjansdam blijven. Dat geldt binnenkort ook voor kinderdagopvang.De nieuwe locatie voor Hele dagopvang wordt gerealiseerd in het Educatie Plein Heerjansdam.Dit gebouw is in ontwikkeling en moet nog gebouwd worden. Naar verwachting kunnen we in mei 2013 de deuren openen van de Hele dagopvang in Heerjansdam.Deze datum is onder voorbehoud en is afhankelijk van de vorderingen van de nieuwbouw.

 

 

Kinderopvang Bobo biedt u ondertussen een bijzonder mooie optie waarmee u gegarandeerd bent van opvang. Heeft u nu of op termijn kinderdagopvang nodig? Schrijf dan nu in bij Kinderopvang Bobo! Tot de opening van de Hele dagopvang in Heerjansdam profiteert u van de kwalitatief hoogwaardige opvang van Kinderopvang Bobo in Zwijndrecht of Hendrik-Ido-Ambacht. De locatie kiest u zelf, in overleg met Kinderopvang Bobo. Zodra de locatie in Heerjansdam haar deuren opent, stapt u moeiteloos over; uw kind krijgt dan zelfs voorrang op deze nieuwe locatie!

 

Kijk voor uitgebreide informatie over Hele dagopvang en de locaties van Kinderopvang Bobo op de website – www.bobokdv.nl  – of bel naar het Centraal Bureau, 078 – 612 13 30.