Nieuwe Alarmeringsmelder

Zorg voor elkaar wordt steeds belangrijker. Daarnaast willen ouderen graag zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Er is nu een nieuw, draadloos alarmsysteem dat beide aspecten verenigt:de DECT alarmeringsmelder met spraakverbinding. Aan dit apparaat zijn geen extra abonnementskosten verbonden.Een vertrouwde en bekende kan te hulp schieten indien nodig en dat is vaak een hele geruststelling.

 

 

 

 

Het werkt als volgt: Met één druk op de SOS-knop wordt het alarmsysteem in werking gezet. Het gaat dan naar 3 zelf voorgeprogrammeerde telefoonnummers. Dit kan natuurlijk het nummer van een bekende zijn; een zoon, dochter of buurvrouw. Het systeem zal bij geen gehoor automatisch het volgende ingestelde nummer bellen totdat er contact is. De ‘bekende’ hulpverlener hoort een voorgeprogrammeerde noodboodschap en een telefoonverbinding wordt tot stand gebracht.

 

Het draadloze alarmsysteem kan om de nek gedragen worden en zélfs omgehouden worden onder de douche. Het systeem –dat alléén verkrijgbaar is bij Vegro- kan ook als normale telefoon gebruikt worden door middel van het laadstation of de nummerkiezer. Kijk voor meer informatie op www.vegro.info of bel gratis 0800 – 2 88 77 66.