Antilliaans theatergezelschap treedt op in Schouwburg Kunstmin

Ata!Nan a lubida riba Mai! (Oh nee! Ze zijn oma vergeten!) is een twee uur durend komisch volkstoneelstuk dat een enorm succes was op Curaçao. Op woensdag 30 november om 20.30 uur is de voorstelling van Teatro Luna Blau te zien in de Kleine Zaal van Schouwburg Kunstmin. De acteurs spreken Papiaments, de Nederlandse vertaling wordt in de vorm van boventiteling weergegeven. Hierdoor is de voorstelling geschikt voor iedereen die een band heeft met de Nederlandse Antillen.

 

 

 

 

Over de voorstelling
Broer, zus en schoonzus organiseren een groot feest ter ere van oma’s verjaardag. Oma komt speciaal voor deze gelegenheid thuis, want ze woont in een verzorgingshuis. Broer weet dat mai (oma) niet van veel poespas houdt, maar de zussen besluiten er een enorm feest van te maken. Zijn protesten worden afgewimpeld. Als de dag van het feest is aangebroken proberen de zussen alles tot in de puntjes te regelen. Broer wordt van hot naar her gestuurd om dingen te kopen en klaar te zetten. Een vriendin wordt gevraagd om oma te halen. De band en gasten arriveren, de telefoon rinkelt onophoudelijk, maar de zussen hebben geen tijd om op te nemen. Het feest is in volle gang, maar waar blijft oma…?

 

Kaarten à €15,-/ €13,50 (CJP/65+) zijn verkrijgbaar via www.kunstmin.nl  aan de kassa van de schouwburg van maandag tot en met zaterdag van12.00 tot 16.00 uur. Telefoonnummer 078 – 639 79 79.