Eerste Bedrijven Tennistoernooi OVZ

 

Zaterdagavond 19 november organiseerde de Ondernemersvereniging Zwijndrecht het “OVZ Open 2011 – Bedrijven Tennistoernooi.” Het evenement vond plaats in tenniscentrum TopSpin in Zwijndrecht. In totaal schreven 38 teams van ondernemers uit Zwijndrecht en Heerjansdam zich in.De ondernemers speelden het toernooi met partner, collega’s, zoon of dochter.

 

 

 

 

Er werd gespeeld in 3 categorieën dubbelspel, aanstormend talent (beginners) , licht gevorderd en gevorderd. Om de fijne kneepjes van spel beter onder de knie te krijgen maakte een tennisclinic, verzorgd door de tennislegende Raemon Sluiter onderdeel uit van het programma.De professional Raemon Sluiter heeft hoge noteringen bereikt in de verschillende grand slam toernooien.Naast het beoefenen van de tennissport was er ook voldoende ruimte voor de ondernemers om te netwerken en sportmasseurs behandelden ter plaatse de gevoelige spieren van de fanatieke sporters, of zij behandelden degene die lange tijd geen racket meer in de hand hadden gehad.Een dj verzorgde de muzikale omlijsting van de avond en voor de jeugd was de tenniskunst te beoefenen op een Wii-spelcomputer gekoppeld aan een megascherm.

 

Winnaar van de OVZ wisseltrofee werden : Drukkerij Obreen/Estay Reclamebureau. Gezien het succes van de avond zullen zij volgend jaar het bezit van de beker zeker moeten verdedigen.Mede door de organisatorische assistentie van Buro RUW! werd het eerste “OVZ Open 2011”een geslaagde sportieve avond met zeker een “vleugje” netwerken!