Schouwburg Kunstmin geeft Gouden Podium Cadeaukaart weg

 

Wie op zondag 27 november om 14.00 uur de voorstelling De verdwenen pakjes van Piet in Schouwburg Kunstmin bezoekt, maakt kans op een Gouden Podium Cadeaukaart ter waarde van €75,-. De bezoeker die tijdens deze voorstelling het geluk heeft terecht te komen op een ‘gouden’ stoel, ontvangt na afloop de Gouden Podium Cadeaukaart.

 

 

 

 

Met de Podium Cadeaukaart is het mogelijk om kaartjes te kopen voor alle soorten voorstellingen: van theater en concert tot opera en dans. De Podium Cadeaukaart is de digitale opvolger van de aloude Theater & Concertbon. Om de aandacht te vestigen op dit nieuwe fenomeen is de maand november door het Bureau Promotie Podiumkunsten uitgeroepen tot Gouden Podiummaand. Schouwburg Kunstmin doet hieraan graag mee. De landelijke aftrap van de Gouden Podiummaand vond begin deze maand plaats. Albert Verlinde ontving uit handen van Kim-Lian van der Meij en Peter Joziasse de Gouden Podium Cadeaukaart voor zijn bijdrage aan de promotie van podiumkunsten, met name op het gebied van musical en show

De Podium Cadeaukaart is altijd een cadeau op maat en dus leuk om te krijgen of om te geven. Wie een Podium Cadeaukaart aanschaft, kan zelf bepalen met welk geldbedrag de kaart wordt geladen. Elk bedrag tussen t.w.v. €10,- en €150,- is mogelijk. De kaart kan besteld worden via www.podiumcadeaukaart.nl, bij de meeste theaters en concertzalen in Nederland, bij de Uitburo’s, de VVV en bij de ANWB. De bon is voor alle podiumkunsten inwisselbaar bij de theaters, schouwburgen en concertzalen in Nederland. Ook de meeste grote poppodia accepteren de bon.De verdwenen pakjes van Piet is een vrolijke Sinterklaasmusical waarin Ron Boszhard wordt bijgestaan danspieten, speurpieten en het publiek. Met vereende krachten gaan zij op zoek naar de verdwenen pakjes. De voorstelling is leuk voor iedereen van 4 tot 99 jaar.

Kaarten à €19,50/ €15,50 (jeugd) zijn verkrijgbaar via www.kunstmin.nl en aan de kassa van de schouwburg van maandag tot en met zaterdag van12.00 tot 16.00 uur. Telefoonnummer 078 – 639 79 79.

Foto:Nico Kroon