Geslaagde avond Bouwteam Dordrecht

 

DORDRECHT – De bijeenkomst van Bouwteam Dordrecht, afgelopen donderdag in de Businessclub van FC Dordrecht, kon rekenen op grote interesse. Dik tweehonderd mensen kwamen naar de avond. Jeffrey de Visser van Eurodecor, één van de initiatiefnemers van Bouwteam Dordrecht, vertelt alleen maar positieve reacties te hebben gekregen.

 

 

 

Het was gezellig druk in de Businessclub. Onder de aanwezigen zijn onder andere projectontwikkelaars, architecten en aannemers. Alle bezoekers hebben een link met de bouwwereld en dus een gedeelde interesse. “Dat is het leuke van zo’n avond. Iedereen had wel iets met elkaar bespreken.” En dat gebeurde dus volop. Visitekaartjes werden uitgedeeld en werk besproken. “Er werd goed genetwerkt. Ons doel is zeker bereikt”, aldus De Visser.

Naast het bespreken van allerlei zaken werden de aanwezigen ook getrakteerd op een smakelijke wijnproeverij, diverse delicatessen en andere hapjes. Ook waren er verschillende sprekers waardoor er een avondvullend programma was. Het idee is om jaarlijks een dergelijke avond te organiseren.

 

Bron en tekst:Dordt centraal