Farida Zargar door misdrijf omgekomen

 

SPIJKENISSE – Farida Zargar, wier stoffelijk overschot enkele dagen geleden werd gevonden in het Mallebos in Spijkenisse, is door een misdrijf om het leven gekomen. Dat meldde het Openbaar Ministerie maandag op basis van voorlopige onderzoeksresultaten door het Nederlands Forensisch Instituut.

 

 

 

 

 

 

 

De 22-jarige Zargar verliet begin augustus vorig jaar op de fiets haar werk. De vrouw kwam nooit thuis aan. Haar lichaam werd uiteindelijk gevonden op een plek die donderdag werd aangewezen door een 34-jarige man uit Spijkenisse. Hij wordt verdacht van ontvoering van Zargar met de dood tot gevolg.Het lichaam mist een voet. Die werd eerder gevonden onder een schuur achter een woning in Spijkenisse. De politie deed daar onderzoek na een melding dat er iets onder de grond zou liggen. In de woning was half oktober al de tas van Zargar gevonden, bij een inval wegens een andere zaak.Twee mannen zijn aangehouden, onder wie de Spijkenisser.

 

Het OM kan nog niet zeggen wanneer het stoffelijk overschot aan de familie kan worden overgedragen. De officier van justitie heeft aangegeven dat alleen voor een begrafenis toestemming wordt gegeven. Cremeren mag niet omdat er mogelijk later nog onderzoek moet worden gedaan.

 

Bron en tekst:telegraaf