Badkuip gevonden in zaak-Farida

 

Spijkenisse – Tijdens de hernieuwde zoektocht naar de vorig jaar verdwenen Farida Zargar uit Spijkenisse heeft de politie een badkuip onder de schuur van de verdachte vandaan gehaald.

 

 

 

Woensdag begon de politie opnieuw met zoeken nadat ze een melding kregen dat er ‘mogelijk iets onder de schuur zou liggen’ bij de woning van een verdachte in de vermissingszaak. Bij een graafactie werd een badkuip gevonden waar ‘iets’ in zou liggen.Of er sprake is van iets wat met de verdwijnning van Farida te maken heeft is niet bekend. Volgens mensen ter plaatse is dat wel goed mogelijk. De politie heeft de omgeving van de graafactie afgezet en het NFI is ter plaatse om onderzoek te doen. Met een grote zeefinstallatie wordt de grond uit de tuin minutieus doorzocht naar mogelijke sporen.

 

Verdwijning
Farida verdween op 5 augustus spoorloos nadat ze van haar werk vertrok.In verband met de verdwijning van de 22-jarige vrouw zit een 34-jarige man uit Spijkenisse vast. Hij wordt verdacht van ontvoering dan wel diefstal met de dood tot gevolg. Zijn voorarrest is dinsdag met 30 dagen verlengd.In de woning in de Venusstraat, waar de verdachte verbleef, zijn eerder onder meer een tas en het paspoort van de vermiste vrouw gevonden.De man kwam in beeld als verdachte in deze zaak nadat hij was opgepakt voor verboden wapenbezit en bedreiging. Naar aanleiding daarvan werd de woning in de Venusstraat doorzocht.

 

 

Bron en tekst:Telegraaf