Genomineerden Beste Ondernemer Drechtstreek 2011 bekend

 

REGIO – De jury van de Ondernemersprijs Drechtstreek 2011 heeft drie bedrijven geselecteerd uit ruim vijftig kandidaten die zich dit jaar voor de ondernemersprijs hebben aangemeld. De drie genomineerde bedrijven werden door jurysecretaris Rob van den Besselaar van de Kamer van Koophandel verrast met een smakelijke taart.

 

 

 

De drie genomineerden:

 

1. Floris Klink en Jacob Klink van de Gebroeders Klink Holding in Dordrecht hebben in 2008 technisch installatiebedrijf Reehorst overgenomen. Sindsdien is het bedrijf sterk gegroeid qua omzet en personeel. Het bedrijf is een nieuwe koers gaan varen en heeft nieuwe markten aangeboord. De holding bestaat uit drie onderdelen: het technisch installatiebedrijf, milieutechniek en het ingenieursbureau. De onderneming onderscheidt zich door haar productkennis en door te voldoen aan alle richtlijnen en certificeringen in de markt. Meer informatie: reehorst.com en ingenieursbureauklink.nl.

 

2. Arie Verhoeven en Jacco Stronkhorst van VMB Besturingstechniek uit Hendrik-Ido-Ambacht ontwikkelen en realiseren besturingen voor de machinebouw. Het bedrijf onderscheidt zich van concurrenten doordat het complete complexe besturingen maakt, dus zowel de software als de hardware. Sinds de oprichting in 2001 heeft VMB Besturingstechniek een flinke groei doorgemaakt. Inmiddels werken er 24 mensen. Meer informatie: vmb-nl.eu.

 

3. Bart van Roosendaal van technisch uitzendbureau Van Roosendaal uit Sliedrecht levert sinds 2006 technisch personeel aan vooral de metaalindustrie. Van Roosendaal weet gekwalificeerd personeel te vinden in een markt waar grote tekorten zijn. Inmiddels werken 185 mensen voor technisch uitzendbureau Van Roosendaal, waarvan negen op kantoor. Meer informatie: vrtu.nl.

 

Winnaar bekend tijdens nieuwjaarsreceptie
Dinsdag 10 januari wordt tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Kamer van Koophandel in Schouwburg Kunstmin in Dordrecht de winnaar van de Ondernemersprijs Drechtstreek 2011 bekendgemaakt. Meer informatie over de ondernemersprijs en het aanmeldformulier voor het evenement zijn te vinden op www.kvk.nl/ondernemersprijs.