Dordt Centraal Distributie naar groter pand

DORDRECHT – Vanwege de explosieve groei van de ontwikkeling en verspreiding van drukwerk bij Dordt Centraal werkt Dordt Centraal Distributie met ingang van deze week vanuit een veel ruimer pand aan de Reamurstraat op bedrijventerrein Louterbloemen.

 

 

 

 

 

 

De formule die Dordt Centraal Distributie gebruikt, blijkt aan te slaan bij een steeds groter worden groep van, met name lokale, ondernemers en andere partijen. Bij de woensdag- en vrijdageditie van Dordt Centraal worden per postcode maximaal 5 à 6 folders of flyers meeverspreid. Dit levert een hogere attentiewaarde op ten opzichte van de foliepakketten met een hele stapel reclamemateriaal. In de beide edities van Dordt Centraal is telkens terug te vinden welke folders in welke postcodegebieden er bij horen te zitten. Dit levert een kwalitatieve verspreiding op, zeker omdat Dordt Centraal Distributie het hele verspreidingsproces verzorgt en dus rechtstreeks in contact staat met de bezorgers. De geleverde kwaliteit wordt gewaardeerd door steeds meer opdrachtgevers.

Bezorgers

In het nieuwe onderkomen van Dordt Centraal Distributie worden de wijken van tevoren helemaal voorbereid en thuis afgeleverd bij de bezorgers, daar waar andere distributeurs vaak werken met een afhaalpunt voor bezorgers. De combinatie van de krant en de folders levert de bezorgers een aantrekkelijke vergoeding op. Dordt Centraal Distributie kan dan ook vertrouwen op een grote groep trouwe bezorgers. Door onder meer studie en werk zit er zo nu en dan wel verloop in het bezorgersbestand, dus geïnteresseerden kunnen altijd contact opnemen voor een aantrekkelijke bijbaan.

Meer informatie

Wie meer informatie wil over de verspreiding en desgewenst het ontwerp en de ontwikkeling van folders, flyers of bijvoorbeeld briefpapier en enveloppen in huisstijl, kan bellen met Dordt Centraal, tel. 6140149. Ook nieuwe bezorgers kunnen dit nummer bellen om zich aan te melden.

Bron en tekst:Dordt centraal