(update)Lichaam Jennefer mogelijk gevonden

Het vermiste 10-jarige meisje Jennefer van Oostende is mogelijk dood aangetroffen. In een huis aan de Boergoensestraat op Rotterdam-Zuid is het lichaam van een meisje aangetroffen.De politie kan nog niet bevestigen of het gevonden lichaam van het vermiste meisje is. Nader onderzoek moet dat uitwijzen. Dit onderzoek gaat nog zeker tot maandagmiddag en misschien wel tot maandagavond duren.

 

 

 

 

Eerder vannacht heeft de politie een 26-jarige man aangehouden in de woning aan de Boergoensestraat. Het zou gaan om de ex-man van de zus van Jennefer. Hij zou volgens een verklaring onenigheid hebben gehad met Jennefer, die daarna haar vader zou hebben gebeld en zijn vertrokken naar zijn huis. Daar is ze is echter nooit aangekomen.De politie onderzoekt wat zich heeft afgespeeld in de woning. De ouders van de vermiste Jennefer zijn geïnformeerd en krijgen professionele hulp.

Amber Alert
De 10-jarige Jennefer van Oostende wordt sinds zaterdagavond vermist. Zondagavond heeft de politie een zogeheten Ambert Alert uitgestuurd. Dat gebeurt als er sprake is van urgente kindervermissingen- of ontvoeringen. De melding zorgt ervoor dat binnen tien minuten miljoenen Nederlanders de foto van het kind te zien krijgen, bijvoorbeeld via hun mobiele telefoon, tv, computer of snelwegborden.

Sporenonderzoek
De Amber Alert leverde ongeveer twintig tips op. Na de arrestatie van de 26-jarige verdachte is uitgebreid sporenonderzoek gedaan. De vondst van het stoffelijk overschot werd om vijf uur vanochtend door de politie bekendgemaakt.

Bron en tekst:rtv rijnmond