Zoeken
Vijf jaar Restaurant Traiteur Zest

DORDRECHT – Restaurant Traiteur Zest in de Nieuwstraat bestond afgelopen woensdag precies vijf jaar. Dat wordt deze maand uitgebreid gevierd met de gasten. Maar eigenlijk staat Zest altijd garant voor een culinair feestje.

 

 

 

 

Steeds blijven vernieuwen en verrassen; dat is het geheim van het succes van Zest. De menukaart wordt zeer regelmatig vernieuwd en steeds bedenken Dennis en Annemarie Hulsebos en hun team nieuwe activiteiten in het restaurant. Samen met de andere horecazaken in de straat wordt bovendien vrijwel maandelijks een bijzondere culinaire activiteit op poten gezet om de Nieuwstraat als Smaakstraat van Dordrecht op de kaart te zetten. En dat valt steeds weer goed in de smaak. Op zaterdag 15 oktober staat er bijvoorbeeld een Mossel en Bierfeest gepland.

Feestmaand
Rond het jubileum gelden er diverse smakelijke aanbiedingen bij Zest. Van woensdag 5 tot en met 12 oktober krijgt iedere gast die komt dineren een glaasje cava van het huis, heel de maand oktober kan er een viergangen keuzemenu besteld worden voor 25 euro en heel de maand kost de lunch (keuze uit twee soepen, open zuurdesem sandwich met carpaccio en vitello tonato en koffie of thee) slechts 9,50 euro. En dan is er ook nog eens drie dagen Oktoberfest bij Zest op 13, 14 en 15 oktober. Met Oostenrijkse gerechten, pullen bier, spijker slaan en schnaps winnen en bediening in stijl. Als klap op de vuurpijl maken bezoekers van Zest deze maand bovendien kans op een geheel verzorgd diner voor twee aan de chef’s table. 


 

Kyck over den Dyck
Vernieuwing vond er recent ook plaats op het gebied van catering. Zest was hierin al actief, maar recent is dat uitgebreid met catering in molen Kyck over den Dyck. Op deze prachtige locatie verzorgt Zest diners, de catering tijdens vergaderingen en feestjes en workshops.

Zest is te vinden aan de Nieuwstraat 5. Voor meer informatie:  www.restaurantzest.nl en tel. 6451962.

Bron en tekst:Dordt centraal