Zoeken
Garage Van der Wolf levert eerste Landwind af

 

DORDRECHT – Garage Van der Wolf aan de Vissersdijk Beneden is het eerste autobedrijf in de regio dat auto’s gaat verkopen van het Chinese merk Landwind. Maandag werd het eerste exemplaar overgedragen aan een klant, de heer Noordzij.

 

 

 

Van der Wolf start in aanvang met de verkoop van één model van Landwind: de CV9. “Landwind biedt veel auto voor redelijk weinig geld”, zegt Ronald van der Wolf van het Dordtse autobedrijf. “Voor 14.495 euro heb je uitstekende auto met een solide drie jaar garantie en natuurlijk onze persoonlijke service. De heer Noordzij heeft gekozen voor een CV9 met LPG-installatie. Het inbouwen hiervan kost slechts 500 euro en levert veel besparing op brandstof op.”

Duitse technologie
De Landwind CV9 is een combinatie van Italiaanse schoonheid, Duitse technologie en Chinese efficiëntie. Garage Van der Wolf heeft een aantal varianten op voorraad en nodigt geïnteresseerden van harte uit voor een proefrit. Van der Wolf is gevestigd aan de Vissersdijk Beneden 21 en is bereikbaar op tel. 6133101 en via HYPERLINK “mailto:info@garagewolf.nl” info@garagewolf.nl. Kijk voor meer informatie over het bedrijf en de Landwind op www.garagewolf.nl

Bron en tekst:Dordt centraal