Zoeken
Jubilerende Dordtse ondernemers

DORDRECHT – Jaarlijks organiseert de gemeente Dordrecht een feestelijke avond in het Stadhuis voor jubilerende ondernemers. Woensdag was het weer zover. Dit jaar zijn er ruim 120 jubilerende ondernemers die 25, 40, 50, 55 of 75 jaar ondernemen in Dordrecht.

 

 

 

Economiewethouder Jasper Mos zette de jubilerende ondernemers in het zonnetje en benadrukte hoe belangrijk zij zijn voor de stad. “De economische en maatschappelijke rol van deze bedrijven is van groot belang voor de stad”, aldus Mos. “Wij zijn trots op ons zittend bedrijfsleven en met deze feestelijke avond wil het college van burgemeester en wethouders graag waardering uitspreken voor de jubilarissen.” Om die trots de benadrukken kregen de ondernemers een zogenaamd preegstempel van de gemeente uitgereikt, waarmee zij extra cachet kunnen geven aan hun briefpapier, nota of envelop.

Bron en tekst:Dordt centraal