Olifant Luncht in Sliedrecht

De beroemde filmster olifantendame Buba van het Freiwalds Menagerie Circus maakt woensdag 5 oktober om 14:00 uur haar opwachting bij de Jumbo supermarkt aan de Kerkbuurt 41 in Sliedrecht. Deze speciale Kick-off is te danken aan het circus dat met het succes van afgelopen jaar terug is met een gloednieuw circusprogramma voor het hele gezin: circus is liefde. En nu kunnen alle kinderen Buba persoonlijk ontmoeten voor de Jumbo supermarkt.

 

 

 

Voor de fans die de olifantendame (her)kennen uit de jeugdfilm ‘Knetter’ is er de mogelijkheid om de ster hoogstpersoonlijk namens de Jumbo een lekkernij in de slurf te drukken.Buba is de bekendste olifantendame van Nederland en zij zal bij de Jumbo niet alleen komen lunchen, maar tevens de tijd nemen voor haar grote schare fans. Zij mogen namelijk zelf de filmster de topkwaliteit groente en fruit van de supermarktketen voeren.

De echte durfal kan tijdens de open dag van het circus van 11 t/m 13.00 uur op zaterdagochtend ook terecht op het circussterrein dan is het namelijk mogelijk om tegen een kleine vergoeding, een ritje op de mastodont te maken.

Het beroemde Freiwalds Menagerie Circus komt met haar gloednieuwe circusproductie circus is liefde naar Hapert. Het liefdevolle circusprogramma met olifanten, zebra’s, kamelen, lama’s, paarden en een internationale cast van circussterren strijkt neer van 5 t/m 8 Oktober neer aan de Sportlaan/Bronbad “De Lockhorst te Sliedrecht.

Er zijn voorstellingen op Woensdag 5 Oktober om 19.00 uur, donderdag 6 Oktober om 16.15 uur en 19.00 uur, vrijdag 7 Oktober om 16.15 en 19.00 uur en zaterdag 8 Oktober om 15.00 en 19.00 uur.

U kunt nu extra voordelig naar het circus knip de kortingsbon uit en geniet extra voordelig van het programma Circus is liefde.

Het Freiwalds Menagerie Circus is een sfeervol en betaalbaar circus. Zo kan de hele familie inclusief opa en oma genieten.

Reserveren per telefoon kan tussen 11.00 en 13.00 uur via 06 420 29 659.
Reserveren per internet kan via www.menagerie-circus.nl.
De entreeprijzen liggen tussen de €10,- en €20,-.
De circuskassa is een half uur voor het begin van iedere show geopend.

 

Circus Dag (Open dag)
Het Freiwalds Menagerie Circus heeft zaterdag 8 Oktober van 11 t/m 13 uur een open dag op het circusterrein. Hier kunnen bezoekers de dieren voeren, krijgt men tijdens een rondleiding uitleg over de vele verschillende dieren die in het circus wonen, over het circus zelf en men krijgt te zien hoe dieren in het circus getraind worden. Tussen 11 en 12 kunnen geïnteresseerden tegen een kleine vergoeding rijden op de kamelen of op Buba, de bekendste olifant van Nederland. Rond 12.00 uur begint de gratis rondleiding over het circusterrein en door de stallen op het terrein. Leuk, leerzaam en geschikt voor het hele gezin!