Kinderboekenweek 2011 is voor Helden!

Onder het motto Superhelden! – over dapper durven zijn krijgen kinderboekhelden van 5 t/m 15 oktober alle aandacht. Ook dit jaar bruist de Bibliotheek A tot Z tijdens de Kinderboekenweek, van de activiteiten. Samen met Schouwburg Kunstmin, Kinder- en jeugdboekwinkel De Giraf, Pabo InHolland, Pabo HRO en Da Vinci College organiseert de bibliotheek een wel heel bijzondere Heldenlunch in Dordrecht.

 

 

 

Verder wordt er in de bibliotheekvestigingen voorgelezen uit echte heldenboeken en kunnen kinderen knutselen aan een heldenkunstwerk. Meedoen aan workshops dansen, voorlezen, toneelspelen en schminken…voor elk kind wat wils.

Theater ZieZo speelt Frans en Fietje, een voorstelling vol spanning, humor, knipogen en onverwachte situaties. Voor kinderen van 8 jaar en ouder is er een heldhaftige film te zien.

Elke held die jonger is dan 13 jaar en zich bij de Bibliotheek A tot Z durft in te schrijven tijdens Kinderboekenweek, krijgt een superheldjes-sleuterhanger cadeau en hoeft ook geen inschrijfkosten van € 2,- te betalen.

Haal de Kinderboekenweekfolder op in de bibliotheek of kijk op www.debibliotheekatotz.nl voor het volledige programma!