Zoeken
Monument voor vermoorde Milly

De familie van het vermoorde meisje Milly Boele heeft donderdagochtend het definitieve monument geplaatst vlakbij het ouderlijk huis aan de Schuilenburg. Alleen de familie was aanwezig. Bij de onthulling waren verder veel media aanwezig.

 

 

 

Tibby, het zusje van Milly, had het initiatief voor het monument genomen. Op de zwarte granieten steen van een meter hoog staat in zilveren letters een songtekst van de The Police: Every step I take, every move I make. Every single day, every time I pray. I’ll be missing you.

Op 10 maart was er al een tijdelijk monument neergezet. Het was toen precies een jaar geleden dat het Dordtse meisje werd vermist. Bijna een week na de vermissing werd haar lichaam gevonden onder het pas aangelegde terras van buurman Sander V. De voormalige politieman is voor de moord veroordeeld tot 18 jaar cel en tbs.

Bron en tekst:Rtv rijnmond