Geen treinen Sliedrecht – Dordrecht

In verband met onderhoudswerkzaamheden op het emplacement Dordrecht is in de nacht van zaterdag op zondag 24 / 25 september 2011 tussen 01:15 en 06:45 uur geen treinverkeer mogelijk op het traject Sliedrecht – Dordrecht v.v. De 2 laatste treinen uit Geldermalsen rijden tot Sliedrecht en op zondagmorgen vertrekken de eerste 2 treinen vanaf Sliedrecht i.p.v. Dordrecht.

 

 

Op zaterdagavond worden bussen ingezet vanaf Sliedrecht. Op zondagmorgen wordt alleen voor de 1e trein een bus ingezet naar Sliedrecht, dit vanwege de aansluitmogelijkheden.Reizigers kunnen de vertrektijden van de bussen tussen Dordrecht – Sliedrecht en retour vooraf raadplegen.op internet: www.arriva.nl of via OV-reisinformatie, 0900-9292 (€ 0,70 per minuut). Daarnaast is informatie beschikbaar bij de Arrivastores in Dordrecht en Gorkum.

Kaartje
Voor het vervoer met de vervangende bus heeft de reiziger een geldige treinkaart nodig.

Fietsen
Het is niet mogelijk om fietsen mee te nemen in de bus, dit vanwege de inrichting van de bus.

Reistijd
De busreis Dordrecht – Sliedrecht en retour duurt, afhankelijk van de bestemming, ca. een kwartier langer dan de reguliere treinreis. De bestaande treinaansluitingen in Dordrecht kunnen niet worden gehandhaafd.

Halte
De bussen vertrekken vanaf de volgende locaties:
Dordrecht voor NS station
Dordrecht Stadspolders; alleen op verzoek voor uitstappers.
Sliedrecht voor NS station.