Zoeken
Gratis wifi in de Bibliotheek A tot Z

Heeft u nog geen ervaring met het internet en bent u niet handig met computers? De Bibliotheek A tot Z en het UWV-werkplein laten u graag kennismaken met basisvaardigheden als zoeken op internet en e-mailen.

 

 

 

 

Wegens groot succes in het voorjaar gaat het project ‘Het internet op!’ weer van start. Vanaf 21 september tot eind december is er elke woensdagmiddag een gratis toegankelijk spreekuur in Centrale Bibliotheek Dordrecht van 16.15 – 18.15 uur, vestiging Crabbehof Dordrecht van 16.00 – 18.00 uur en vestiging Alblasserdam van 17.00 – 19.00 uur. Tijdens deze spreekuren zijn getrainde maatschappelijke stagiaires uit het voortgezet onderwijs aanwezig voor persoonlijke begeleiding. De bibliotheek stelt dan ruimte, computers en begeleiding beschikbaar gesteld voor maximaal 6 personen.

Deelname spreekuren
Internet is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Steeds meer instanties vragen u om zelfstandig zaken online te regelen en ook vacatures worden vaak alleen digitaal gepresenteerd. Als u niet handig bent met de computer en geen ervaring met internet heeft, kunt u veel kansen mislopen. Daarom zijn de Bibliotheek A tot Z en het UWV-werkplein een samenwerkingsverband begonnen om mensen te ondersteunen bij hun kennismaking met het internet. Ook als u geen contact met het UWV heeft, kunt u zich opgeven. De kosten voor deelname zijn afhankelijk voor het aantal lessen en variëren van € 4,- tot € 6,-. Voor aanmelden en meer informatie kunt u terecht bij de volgende contactpersonen in de bibliotheek:

Vestiging Centrale Bibliotheek : Jan Roubroeks, telefoon: 078 6205500
Vestiging Crabbehof: Els van Oost, telefoon 078 6173739
Vestiging Alblasserdam: Thea de Jong, telefoon 078 6912251