Zoeken
Brillenwinkel steunt manege en Via Lumina

DORDRECHT – De Dordrechtse Manege is woensdag verblijd met een cheque van 1056,29 euro, Stichting Via Lumina overkwam hetzelfde. Zij kregen een bedrag van 1291,03 euro. Het geld werd geschonken door de Stichting Specsavers Steunt.

 

 

 

 

Het afgelopen jaar zamelde de winkelketen geld in door voor elke verkochte bril of verkocht hoortoestel een donatie te doen aan de Stichting Specsavers Steunt. De Specsavers-winkel in Dordrecht heeft een bedrag van 1056,29 euro ingezameld voor Vereniging Dordrechtse Manege en 1291,29 euro voor Stichting Via Lumina. De inwoners van de stad hebben de doelen uitgekozen.

 

 

 

Overhandiging

 

Henny van Waas, eigenaar van Specsavers Dordrecht overhandigde woensdag een cheque aan John de Vries, voorzitter van de Vereniging Dordrechtse manege. De Vries is uiteraard blij met de donatie van Specsavers Dordrecht “Ik vind dit een fantastisch initiatief. Zonder sponsoring en donaties houd je een club niet goed draaiende, dus we kunnen deze extra steun heel goed gebruiken.” Ook Stichting Via Lumina is in het zonnetje gezet. “De meeste goede doelen kunnen een financieel steuntje in de rug heel goed gebruiken. Dat helpt ons de eindjes aan elkaar te knopen en activiteiten te organiseren”, vertelt Jenny Groeneweg, voorzitter van Stichting Via Lumina.

 

Landelijk zamelde Specsavers het afgelopen jaar ruim 238.846 euro in en daarvan worden 197 goede doelen ondersteunt. Die doelen worden door klanten zelf aangedragen. Elk jaar wordt voor twee lokale doelen per winkel geld ingezameld.

Bron en tekst:Dordt centraal