Nog 9 dagen voor officiële opening Admiraalsplein

Dordrecht-Wethouder Rinette Reynvaan verricht omstreeks 11:45 uur de officiële openingshandeling met aansluitend een spectaculaire watershow in de vijver. Er zijn diverse pleinen ingericht waar u terecht kunt voor informatie en leuke activiteiten. Op het Woonplein kunt u terecht voor informatie over wonen in de wijk, de huidige nieuwbouwprojecten en de planning voor het komende jaar.

 

 

 

Op het Ontmoetingsplein kunt u gezellig wat eten en drinken op het terras en meedoen met de diverse activiteiten en attracties. En op het Winkelplein kunt u kennismaken met de winkeliers en voor kinderen is er een speurtocht langs de winkels. Er is een prijzentombola met 60 mooie prijzen vanuit de winkeliers en als hoofdprijs een fiets die wordt aangeboden door het project Wielwijk Fietst.

Wens van bewoners

Het nieuwe plein is een mijlpaal in de wijkontwikkeling van Wielwijk. Net als de opvallende architectuur van de nieuwe appartementencomplexen is ook de inrichting van het plein bijzonder geworden.Met het nieuwe Admiraalsplein is in Dordrecht een unieke, maar vooral verrassende locatie ontstaan. Een plein waar je prima kunt winkelen, geweldig kunt wonen en nu ook gezellig kunt verblijven.

Bewoners en bezoekers kunnen elkaar ontmoeten op een prachtig plein met mooie waterpartij en diverse bankjes, zitjes en groenvoorzieningen. Bijzonder aan de vijver is zonder meer de ‘waterklok’. Midden in de vijver komt een doorzichtige buis waarin de waterstand de tijd aangeeft. Een wens van de bewoners die nu tot stand komt.