Deutsche Bank opent kantoor aan Wilgenbos

 

DORDRECHT – Wethouder Jasper Mos van Economische Zaken heeft donderdag het nieuwe kantoor van Deutsche Bank aan het Wilgenbos in Dordrecht geopend.

 

 

 

Directeur Aad Pausma van dit regiokantoor van Deutsche Bank overhandigde ter gelegenheid van de opening een cheque van 1500 euro aan de stichting Indisch Dordrecht. Namens die stichting nam Charles Gemser het cadeau in ontvangst. Het geld komt ten goede aan de uitgave van het jubileumboek dat herdenkt dat 65 jaar geleden de eerste Indische Nederlanders zich in Dordrecht vestigden. Deze maand vinden er in Dordrecht in dat kader tal van evenementen plaats. Ook de stichting BizWorld kreeg een cheque (1000 euro). BizWorld wil jonge kinderen al op de basisschool kennis laten maken met het ondernemerschap en biedt hiervoor een simulatiespel aan.

 

Vanuit het kantoor in Dordrecht, pal naast de spoorbrug aan de Oude Maas, bedienen de veertig medewerkers van de bank circa 2500 zakelijke klanten, verspreid over Zuid-Holland Zuid. “Met een marktaandeel van 33 procent zijn we daarmee op één na de grootste zakelijke bank in dit gebied”, aldus Pausma.

Bron en tekst:Dordt centraal