Van Leeuwen Buizen neemt Barendrechts staalbedrijf over

ZWIJNDRECHT – De Van Leeuwen Buizen Groep heeft Teuling Staal BV overgenomen. Dit bedrijf uit Barendrecht is een specialist op het gebied van duplex en superduplex roestvaststalen materialen.

 

 

 

Teuling Staal is sinds 1977 voornamelijk actief in West-Europa, Van Leeuwen opereert wereldwijd. Joop Sassen, Lid van de Raad van Bestuur en CEO van Van Leeuwen: “De overname van Teuling Staal past uitstekend in onze strategie om ons productassortiment en onze services binnen het olie-, gas- en offshoresegment verder te versterken. Al eerder bouwde Van Leeuwen een duplex-voorraad op in Singapore en vorig jaar startte ons bedrijf met een gespecialiseerd verkoopteam en voorraadlocatie voor dit soort producten in Aberdeen, Schotland. Teuling Staal heeft een uitstekende reputatie en de aanwezige kennis en kunde bij de medewerkers maken dit bedrijf een uitstekende toevoeging voor Van Leeuwen.”

 

Wereldwijd
De Van Leeuwen Buizen Groep is een internationaal opererende handelsonderneming in stalen buizen, buiscomponenten en afsluiters. Het bedrijf is in vrijwel alle industriële sectoren actief. De basis van het bedrijf is gelegd in 1924. De groep telt meer dan veertig vestigingen verspreid over Europa, het Midden-Oosten, Azië, Australië en Noord-Amerika.

Bron en tekst:Dordt centraal