Resultaat aanvullend omgevingsonderzoek Polderweg

De politie Rotterdam-Rijnmond heeft vandaag, woensdag 10 augustus, in samen-werking met de Koninklijke Landmacht een onderzoek ingesteld aan de Polderweg in Schiedam.

 

 

 

Het onderzoek had als doel aanvullende informatie te verzamelen in het onderzoek naar de dood van een man die zondag 24 juli, in de vroege morgen werd aangetroffen aan de Polderweg in Schiedam. In het onderzoek werd gezocht naar mogelijke aanwijzingen die konden leiden naar de identiteit van het slachtoffer en/of mogelijke dader(s).Bij dit onderzoek is op het veld, gelegen naast de sloot een plastic tasje gevonden met daarin een broek en een paar schoenen. Onderzoek zal uit moeten wijzen of deze kledingstukken aan het slachtoffer toebehoren.Het onderzoek van vandaag bestond uit het leegpompen van een sloot en het nauw-gezet onderzoeken van de bodem daarvan. Ook heeft de Mobiele Eenheid een minu-tieus onderzoek ingesteld op een stuk land, dat daartoe eerst moest worden ge-maaid. Daar werd dus de tas met broek en schoenen aangetroffen. Het recherche- team genaamd TGO Polderweg stelt een onderzoek in naar de herkomst van deze kledingstukken.

 

Attentie:
Bij dit persbericht is gevoegd een bewerkte foto van het slachtoffer zoals deze er bij leven uit zou kunnen hebben gezien.