Overval op woning politie zoekt getuigen

Den Haag -De politie stelt een onderzoek in naar een overval op een woning op de Regentesselaan op vrijdag 5 augustus omstreeks 08.30 uur en is daarbij op zoek naar getuigen.Drie mannen, waarvan er twee in een op een politieuniform gelijkend tenue droegen betraden de woning waar ook bedrijfsactiviteiten plaatsvinden en ‘doorzochten’ het pand.

 

 

 

De aanwezige mensen dachten te maken te hebben met politieagenten. De mensen werden tegen hun wil enige tijd vastgehouden in de woning.Nadat de agenten de gehele woning doorzocht hadden, verlieten zij de woning.De bewoner belde met de politie om te controleren of het agenten van het korps Haaglanden waren. Bij de politie was niets bekend. Toen politiepersoneel ter controle bij de woning op de Regentesselaan langs ging bleek dat er sprake was van een overval.

Signalement daders:
Dader 1: Negroide man, 1.90 mtr lang, tussen de 30 en 40 jaar, kort geschoren zwart haar, normaal postuur, donkere ogen, zwarte broek en schoenen en wit/ cremekleurig overhemd met korte mouwen. Hij had een portofoon in zijn hand.

Dader 2: Blanke man, tussen de 30 en 40 jaar 1.75 mtr lang, normaal postuur,geen gezichttsbeharing, bruin/zwart haar schuin achterover gekamd. Deze man droeg een uniform dat leek op een politieuniform. Een blauwe broek, een blauw/ zwart jasje, een licht blauwe blouse en zwarte schoenen

Dader 3: Indiaans/ Javaanse man, tussen de 30 en 40 jaar, rond gezicht normaal/mollig postuur, 170 mtr lang, kort geschoren rood haar, zwarte hoge politieschoenen, een oude blauwe politiepet type baseball-pet.

Tips?
Bel de politie Bent u getuige geweest van deze overval of heeft u informatie die de politiekan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Segbroek via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.`