Biesboschwandeling met papegaaien

 

DORDRECHT – De laatste vijf jaar organiseerde de Stichting Papegaai www.stichtingpapegaai.nl jaarlijks een wandeling in Dordrecht bij de Viersprong. Omdat deze wandeling erg vroeg in het seizoen was, zat het weer niet altijd mee. Vanaf 2011 is er geen Dag van Mens en Dier meer in Dordrecht, omdat de organisatie hiermee is gestopt.

 

 

 

Vanaf 2011 organiseert Stichting Papegaai haar jaarlijkse wandeling in Dordrecht daarom voortaan op de laatste zondag van juli, dit jaar dus op zondag 31 juli 2011.

 

We gaan verzamelen tussen 11.30 en 12.00 uur bij de Bistro van het bezoekerscentrum http://cms.dordrecht.nl/biesbosch Baanhoekweg 53 3313 LP DORDRECHT Tel. 078 630 53 53. Dit is vlak naast de voormalige locatie van de Dag van mens en Dier. Hier kunnen we voor eigen rekening wat eten en drinken en eventueel het bezoekerscentrum bezoeken, alwaar we met onze gaaien ook binnen mogen.

 

De wandeling start om ca 13.00 uur en zal ca 1 uur duren over verharde paden. Op de site van de Biesbosch kunnen jullie nadere informatie vinden over rondvaarten, bootverhuur en andere activiteiten.

 

Bron:Buurtlink.nl