Waterpoloweek op Sportboulevard

DORDRECHT – Internationale waterpoloteams komen volgende week naar de Sportboulevard voor de Dutch Waterpolo Trophy. Op 24, 25 en 26 juni komen de nationale damesploegen van Nederland, Spanje, Hongarije en Duitsland naar Dordrecht. Om het waterpolo te promoten staat de hele volgende week in het teken van de sport.

 

 

 

 

 

Voor de teams die deelnemen aan de Trophy is het een uitstekende voorbereiding op het WK Waterpolo 2011 in Shanghai. Ook vorig jaar is de Dutch Waterpolo Trophy in het Dordtse bad gehouden.

 

Meer
Maar er is volgende week meer op waterpologebied in het bad. Zo zijn er de interlandwedstrijden Nederland tegen Turkije (mannen) en krijgen de dames van Jong Oranje tijdens de voorwedstrijden veelvuldig de kans om hun kunsten te vertonen en ervaring op te doen. Op woensdag is er voor de jeugd een sportkennismakingsactiviteit waterpolo en zwemmen. Waterpolocoaches en -trainers uit de regio kunnen zich inschrijven voor een bijscholing Stabiliteitstraining. Op dordtsport.nl is een rooster te vinden met de data en tijden.

 

Niet alle onderdelen zijn gratis te bezoeken. Kijk hiervoor op de eerder genoemde website voor de ticketprijzen en de verkoop.

 

Bron en tekst:Dordt centraal