It’s en Prijstopperwinkels dicht

 TILBURG – IMpact Retail, het moederbedrijf van elektronicawinkels It’s Electronics, Modern.nl en Prijstopper, vraagt dinsdag surseance van betaling aan.

 

 

Op de website van het bedrijf is te lezen dat alle 118 winkels en webshops per direct gesloten zijn.Het bedrijf onderzoekt de mogelijkheden van een doorstart van de winkels en de webshops. Bij IMpact Retail zijn 980 mensen in dienst.

Bron:ANP

IMpact Retail, moederbedrijf van It’s Electronics, Modern.nl en Prijstopper surseance van betaling aan

De directie van IMpact Retail, het moederbedrijf van It’s Electronics, Modern.nl en PrijsTopper, heeft uitstel van betaling aangevraagd. Dat betekent op dit moment dat onze winkels en webshops gesloten zijn.Wanneer u nog een bestelling heeft lopen of een product ter reparatie heeft aangeboden, dan krijgt u van ons persoonlijk bericht. Mochten wij geen gegevens van u hebben, dan kunt u via dit webformulier uw gegevens achterlaten. Mocht u andere vragen hebben, dan kunt u mogelijk antwoord vinden op deze pagina Vragen & Antwoorden.De directie van Impact Retail bekijkt momenteel onder meer de mogelijkheden van een doorstart van de winkels en webshops.

Vanzelfsprekend streven wij er naar om u als klant hierbij zo minmogelijk overlast te bezorgen. Er hebben zich hiervoor al verschillende mogelijke partners gemeld. Wij houden u daarover via de website www.impactretail.nl op de hoogte.