Dodelijk ongeval N257 Steenbergen

Woensdagochtend kwam bij een aanrijding op de Randweg Oost een automobilist om het leven. De man werd uit de auto geslingerd en overleed ter plaatse.

 

 

Woensdagochtend gebeurde er even na 08.00 uur een ongeval op de Randweg Oost. Een 22-jarige vrouw uit Willemstad reed met haar auto vanuit de richting Dinteloord over de Randweg Oost, toen haar voertuig door onbekende oorzaak begon te schuiven. Hierdoor kwam de auto op de verkeerde weghelft terecht en ontstond er een frontale botsing met een tegemoetkomende auto. Deze auto sloeg over de kop en de bestuurder werd uit het voertuig geslingerd. De bestuurder en de auto kwamen terecht in een sloot naast de weg. De man, een 25-jarige inwoner van Steenbergen, is overleden.

De vrouw is met onbekend letsel door toegesneld ambulancepersoneel overgebracht naar het Lievensberg Ziekenhuis in Bergen op Zoom.De weg werd in beide richtingen afgesloten en technisch rechercheurs voerden een sporenonderzoek uit om de oorzaak van het ongeval vast te kunnen stellen.

Auteur: Inge Rijgersberg