renovatie p-garage spuihaven dordrechtRenovatie P-garage Spuihaven

Van maandag 16 augustus tot begin december wordt er groot onderhoud verricht aan parkeergarage Spuihaven. De parkeergarage is dan, behalve voor abonnementhouders, gesloten.

 

 

Parkeercomfort
Naast het regulier onderhoud worden enkele aanpassingen gedaan die de toegankelijkheid en het parkeercomfort verbeteren. De parkeerplekken komen schuin naast elkaar te liggen en worden breder. Dit maakt het in- en uitrijden makkelijker en geeft meer ruimte om in- en uit te stappen.

Parkeergarage Veemarkt
De parkeergarage is tijdens het werk niet volledig afgesloten. De aannemer pakt steeds vier lagen per keer aan. De overige lagen blijven gereserveerd voor abonnementhouders. Mensen zonder abonnement kunnen gebruikmaken van parkeergarage Veemarkt (aan de Van Godewijckstraat). Deze parkeergarage kent hetzelfde tarief en ligt dicht in de buurt.

Let op!
Tegen het einde van het project worden in een weekend de in- en uitritten aangepakt. In- en uitrijden is dan niet mogelijk. Het is nu nog niet bekend in welk weekend dit werk wordt uitgevoerd. Informatie hierover volgt tijdig.