Fc Dordrecht 0- 4 Feyenoord

Feyenoord heeft dinsdag in een vriendschappelijke wedstrijd met ruime cijfers van eerstedivisionist FC Dordrecht gewonnen: 0-4.

.Verdediger André Bahia nam twee treffers van de Rotterdammers voor zijn rekening. Ook Kamohelo Mokotjo en Ron Vlaar scoorden. Bij rust was de stand in Dordrecht 0-1.Michael Lumb maakte in de tweede helft als vervanger van Tim de Cler zijn debuut bij Feyenoord. De tweevoudig Deens international is op huurbasis overgenomen van het Russische Zenit Sint Petersburg.Leroy Fer viel afgelopen weekend in een oefenwedstrijd tegen Barendrecht nog wederom uit met een liesblessure, maar verscheen tegen Dordrecht ‘gewoon’ weer aan de aftrap. De middenvelder speelde 68 minuten mee.

Bron:Rtv rijnmond