Agent schiet man dood in Rotterdam

Een agent heeft dinsdagochtend een man doodgeschoten die met een mes op hem afkwam. Het geweld speelde zich af in een pand voor begeleid wonen van Flexibel Wonen Rotterdam-Rijnmond in de Osseweistraat in Rotterdam.

 

 

Rond 6 uur kwam bij de politie een melding binnen van een ruzie. Toen de politie arriveerde, kwam de man aanrennen met een mes in zijn hand. Volgens de woordvoerder van de politie is uit noodweer een schot gelost.De man bezweek korte tijd later aan zijn verwondingen. Een bewoner van een hoger gelegen etage moest met een hoogwerker door de brandweer zijn woning verlaten. De schietpartij zou zich in een trappenhuis hebben voorgedaan.

Flexibel Wonen
De woning is een pand van Flexibel Wonen, een organisatie die is opgericht door een aantal woningcorporaties in Rotterdam om huisvesting bieden aan kwetsbare groepen in de samenleving. Daarbij gaat het om mensen die om wat voor reden dan ook moeilijk voor zichzelf kunnen zorgen.Het gaat om bewoners met een handicap of geestelijke aandoening tot tienermoeders, ex-verslaafden en ex gedetineerden.

Bron:rtv rijnmond