District Hoekse Waard

INBRAAK
MIJNSHEERENLAND – Inbrekers hebben elektronica en geld gestolen uit een gebouw aan de Laan van Westmolen in Mijnsheerenland. De politie stelde op dinsdagavond 1 juni 2010 een onderzoek in naar deze inbraak.

 

De verdachten kwamen vermoedelijk binnen via een achterdeur. Binnen doorzochten de inbrekers alles en maakten veel rommel. Het is nog niet duidelijk wat er allemaal precies gestolen is.

TWEE AANHOUDINGEN
OUD-BEIJERLAND – Agenten hebben twee inzittenden van een auto aangehouden. Ze gingen op woensdag 2 juni 2010 omstreeks 02.00 uur naar een melding in Oud-Beijerland. Op de Rembrandtstraat zagen ze een auto van een terrein van een autobedrijf rijden. Ze controleerden dit voertuig. Hierin lag onder ander een tas met een autoradio en gereedschap. Op het terrein stond in ieder geval een auto waaruit de radio ontbrak. De politiemensen namen de twee mannen van 33 en 44 jaar uit Oud-Beijerland en Vlissingen mee. De politie onderzoekt of de spullen die in de auto lagen te maken hebben met diefstal.

GEEN RIJBEWIJS
PUTTERSHOEK – De politie heeft op de Sportlaan in Puttershoek een 28-jarige automobilist uit Sliedrecht gecontroleerd. De man bleek niet in het bezit van een rijbewijs te zijn. Verder was de auto waarin hij reed niet verzekerd. Agenten zagen de automobilist rijden op dinsdagmiddag 1 juni 2010. De 28-jarige krijgt nu twee bekeuringen.