District Alblasserwaard/Vijfheerenlanden

VERDACHT VAN HANDEL IN NEP-MERKKLEDING
PAPENDRECHT – In de nacht van dinsdag op woensdag 2 juni heeft de politie een 23-jarige man uit Hardinxveld-Giessendam aangehouden op verdenking van handel in nep-merkkleding. De man reed op de Willem Dreeslaan toen hij door surveillerende agenten werd gecontroleerd en daarbij een zenuwachtige indruk maakte.

 

Op de achterbank lagen diverse pakketjes herenondergoed. Bij onderzoek in de auto werden achterin diverse tassen met ondergoed aangetroffen. In de kofferbak werden eveneens een aantal volle tassen met boxershorts, broeken en overhemden gevonden. In de rugzak die de man bij zich droeg, vonden de agenten enkele werpsterren, een weegschaal en een grote hoeveelheid gripzakjes. De spullen zijn in beslag genomen voor onderzoek, de man zit nog vast.

FIETSENDIEF AANGEHOUDEN
LEERDAM – Een 39-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is op maandagmiddag 1 juni aangehouden nadat een getuige had gezien dat de man een fiets in de struiken achter de begraafplaats verborg. Op basis van het doorgegeven signalement herkenden agenten de man op de Leliestraat waarna hij in een steeg door een motoragent kon worden staande gehouden. De fiets is van diefstal afkomstig maar hiervan is nog geen aangifte gedaan.
Het betreft een meisjesfiets in de kleur zwart van het merk Sevan elegant line. De eigenaar hiervan kan contact opnemen met de politie in Leerdam.