Afscheid burgemeester samen met nieuwjaarsreceptie Dordrecht

Het nieuwe jaar wordt een jaar vol verandering. De opzet van de nieuwjaarsreceptie van het gemeentebestuur is in 2010 anders dan voorheen. De nieuwjaarsreceptie vindt doorgaans plaats op de eerste dinsdag in het nieuwe jaar.

 

Van die gewoonte wordt in 2010 eenmalig afgeweken, omdat de nieuwjaarsreceptie wordt gecombineerd met de afscheidsreceptie van de burgemeester.Dit zal plaatsvinden op donderdag 28 januari.

Afscheid

De heer Bandell hangt na 42 jaar overheidsdienst, 33 jaar burgemeesterschap, waarvan 10 in Dordrecht,de ambtsketen aan de wilgen.

Van 19.30 tot 22.00 uur is er gelegenheid om persoonlijk afscheid te nemen van de burgemeester en zijn echtgenote. Gezien de te verwachte drukte worden bezoekers ontvangen aan de zijingang van het Stadhuis Voorstraat 367.

Nieuwe raad

In 2010 verandert ook het gemeentebestuur. Er komt niet alleen een nieuwe burgemeester, maar ook nieuwe raadsleden en wethouders. Op 3 maart worden immers de verkiezingen voor leden van de gemeenteraad gehouden. De nieuwe raad benoemt de wethouders voor de komende vier jaar. Hoe raad en college er gaan uitzien, hangt af van uw stem.

Uw stem kunt u al eerder laten horen tijdens de nieuwjaarsreceptie van het gemeentebestuur. Wethouders en raadsleden gaan graag met u in gesprek tijdens de bijeenkomst op donderdag 28 januari vanaf 19.30 uur

in het Stadhuis. U bent van harte welkom om samen met het gemeentebestuur het glas te heffen op het nieuwe jaar.

bron; gemeente dordrecht