Fc Dordrecht 2-0 Go Ahead Eagles

FC Dordrecht heeft een verrassende overwinning geboekt op koploper Go Ahead Eagles. De Dordtenaren zaten de afgelopen weken in een vormdip, maar waren vrijdagavond heer en meester.

Go Ahead, dat niet meedeed aan de periodekoorts – het won namelijk al de eerste periottitel – had veel moeite met het spel van de ploeg van Gert Kruys. De thuisclub was vele malen feller en nam het doel van Remko Pasveer gretig onder vuur. De Eagles kregen voor rust niet één bal tussen de palen. Toch was de stand in de pauze nog 0-0.In de tweede helft drukten de Rijnmonders door en was het al snel 1-0. Juanito Sequeira kopte al vallend binnen. Het volgende doelpunt kwam niet veel later. Aanvaller Moussa Kalisse kon buiten het strafschopgebied afdrukken en schoot via het been van een verdediger raak.