20092210-fc-dordrecht-001_resizeKluis met kaarten gestolen F.C. Dordrecht

Toegangskaarten FC Dordrecht – Ajax ongeldig

In de nacht van woensdag 21 oktober op donderdag 22 oktober is ingebroken bij FC Dordrecht aan de Krommedijk. Een van de kantoorruimtes werd opengebroken waar vervolgens een kluis met inhoud werd weggenomen.

 

De inhoud van de kluis bevatte geregistreerde en derhalve bij FC Dordrecht bekend zijnde kaartjes voor de wedstrijd FC Dordrecht – Ajax van a.s. donderdag 29 oktober. Er is aangifte gedaan bij de politie die een onderzoek is gestart. Er is sporenonderzoek verricht. Indien er personen zijn die in de nacht van woensdag op donderdag verdachte personen in de omgeving van het stadion hebben gezien, worden zij verzocht contact op te nemen met de politie. Dit kan via 0900-8844.

Het bestuur van FC Dordrecht heeft besloten alle thans in omloop zijnde kaarten voor deze wedstrijd ongeldig te verklaren.Aanstaande zondag (26 oktober) worden de kassa’s van het GN Bouw Stadion geopend om de reeds aangekochte kaarten om te ruilen voor nieuwe toegangsbewijzen. Op de website van FC Dordrecht, www.fcdordrecht.nl zullen de openingstijden bekend gemaakt worden.Voor alle duidelijkheid: Er worden zondag geen kaarten verkocht, doch slechts omgeruild. Omruilen geschiedt op basis van vertoon Seizoen-, Fan- of Supporters Vereniging-kaart, legitimatiecontrole, kaartnummercontrole én inlevering reeds aangekochte kaarten.

 Bestuur FC Dordrecht