Zoeken
Vier doden in woning Zwijndrecht

ZWIJNDRECHT – In een woning in de straat Boshuizen in Zwijndrecht zijn maandagochtend de stoffelijke overschotten van vier mensen aangetroffen.
De politie doet onderzoek bij de woning in Zwijndrecht waar vier stoffelijke overschotten werden aangetroffen. Over de omstandigheden waaronder de slachtoffers om het leven zijn gekomen, is nog niets bekend, maar de politie sluit een misdrijf niet uit.

Mogelijk familiedrama

Volgens een buurtbewoonster woonde in het hoekhuis een moeder met twee kinderen; een jongen van 16 en een meisje van 18. De moeder en de vader zouden anderhalf jaar geleden zijn gescheiden, vertelde ze. De vrouw weet niet wat zich in de woning heeft afgespeeld.Een woordvoerder van de politie durft nog niet te zeggen of het om een familiedrama gaat. “Ik ken de geruchten dat het zou gaan om een man, een vrouw en twee kinderen maar dat kan ik niet bevestigen”, aldus de woordvoerder.Verklaringen van getuigen dat er geschoten is, zijn ook nog niet bevestigd.

‘Deur dichtgesmeten’

De vrouw ging elke morgen om 7 uur naar haar werk, maar nadat ze vanmorgen niet was komen opdagen werd de politie gebeld. Toen agenten aanbelden, zou volgens omwonenden nog wel even de deur zijn geopend maar daarna dichtgesmeten, aldus een getuige bij RTV Rijnmond.Daarna zou een arrestatieteam zijn opgetrommeld om met een breekijzer de deur te forceren. Het arrestatieteam deed daarop de gruwelijke ontdekking.De politie heeft bevestigd dat er maandagochtend informatie binnenkwam waarop werd besloten het huis te bezoeken. Maar wat die informatie inhield, wilde de woordvoerder niet kwijt. Ook wilde hij niet ingaan op de vraag waar in het huis de slachtoffers zijn gevonden. De lichamen liggen nog binnen.

Auto afgezet

Het huis maakt deel uit van een blok van vier woningen die maandag zijn afgezet met groene hekken. De politie heeft met linten ook een lichtblauwe Hyundai Accent afgezet. De auto staat op circa vijftig meter van het huis geparkeerd.Er is een groot team samengesteld om de zaak te onderzoeken. Er zijn geen arrestaties verricht.