Zoeken
(Update) Familiedrama Zwijndrecht

ZWIJNDRECHT – De politie Zuid-Holland-Zuid heeft een Team Grootschalig Opsporing opgericht. Dit nadat op maandagmorgen 25 mei omstreeks 09.30 uur de stoffelijke overschotten van een volwassen vrouw en twee kinderen van 16 en 17 jaar in een woning aan de Boshuizen in Zwijndrecht werden aangetroffen. In de woning werd ook een man aangetroffen die na reanimatie overleed. De identiteit van de man en de vrouw zijn nog niet vastgesteld.In het rechercheonderzoek worden gegevens uitgewisseld met het TGO-team van korps Midden-West Brabant. Dit vanwege een kennelijk verband tussen het aantreffen van het stoffelijk overschot van een vrouw in een woning in Bavel vanochtend, en de vier dodelijke slachtoffers in Zwijndrecht.Het rechercheteam van Zuid-Holland-Zuid bestaat uit 25 rechercheurs. Zij verrichten technisch en tactisch onderzoek. Het betreft mogelijk een familiedrama. Het onderzoek wordt voortgezet.